AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı yangını görmek

Kahve falında çatı yangını görmek

Kahve falında çatı yangını görmek doktordan doktora koşturacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatı yangını gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Kahve falında çatıda yangın görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında evin çatısında yangın görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı yangını görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yangın hortumu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulda yangın görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine yorulur.

Kahve falında yangın ve su görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında yangın enkazı görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın deprem görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir