AnaSayfa / Genel / Kahve falında cati tamir etmek

Kahve falında cati tamir etmek

Kahve falında cati tamir etmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, çok kötü günler geçireceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cati tamir etmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler, arkadaşlarınız ya da akrabalarınızın serzenişlerine kulak vermeli, şefkatli yaklaşımlarınızla gönüllerini almalısınız.

Kahve falında tamir ettiğini görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında motor tamir ettirmek saadete ereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında televizyon tamir ettirmek işlerinin rast gideceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yol tamir etmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında evde tamir görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi tamir etmek falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak haksızlıklara maruz kalınacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi tamir etmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir