AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatalla kovalanmak

Kahve falında çatalla kovalanmak

Kahve falında çatalla kovalanmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işaret eder.

Kahve falında çatalla kovalanmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Kahve falında çatalla kovalanmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatal bıçakla yemek yemek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına yorulur.

Kahve falında çatalla yemek yedirmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çatal bıçak takımı almak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli kaşık çatal görmek yüzünü güldüreceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatalla yemek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatal bıçak görmek kırgınlıkların geçeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir