AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal bıçakla yemek yemek

Kahve falında çatal bıçakla yemek yemek

Kahve falında çatal bıçakla yemek yemek patlama noktasına geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine inanılır.

Kahve falında çatal bıçakla yemek yemek gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kahve falında çatal bıçakla yemek yemek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kirli çatal bıçak görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatal bıçak almak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş çatal bıçak görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatal bıçak çalmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatal bıçak toplamak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında çatal bıçak takımı almak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir