AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal battığını görmek

Kahve falında çatal battığını görmek

Kahve falında çatal battığını görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, neşesine kavuşacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatal battığını gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Kahve falında çatal battığını görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşık çatal bulmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, araba alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık satmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında çatal kaşık tutmak programların ve projelerin tutmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında çatal bıçak almak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında çatalla kovalanmak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yemek çatalı görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına inanılır.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek kazancının günden güne artacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir