AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşamba günü görmek

Kahve falında çarşamba günü görmek

Kahve falında çarşamba günü görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında çarşamba günü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Kahve falında çarşamba gününü görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına delalet eder.

Kahve falında çarşamba günü görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında günün doğuşunu görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında doğum gününü görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölünün doğum gününü kutlamak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş günü görmek amaçlarına ulaşmaya, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin doğum gününü kutlamak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında dogum günü unutmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir