AnaSayfa / Genel / Kahve falında günün doğuşunu görmek

Kahve falında günün doğuşunu görmek

Kahve falında günün doğuşunu görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işlerinin günden güne azalacağına, büyük bir projeye girileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında günün doğuşunu gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Kahve falında günün doğuşunu görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşamba gününü görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında yaz günü kar yağdığını görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma günü olduğunu görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum günü hediyesi vermek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin doğum günü görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında öldüğü günü görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işarettir.

Kahve falında anneler gününü görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir