Kahve falında doğum gününü görmek

Kahve falında doğum gününü görmek toplum içindeki değerinin artacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, daha iyi yerlere geleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum gününü gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Kahve falında doğum günü sürprizi görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin doğum gününü kutlamak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü partisi görmek çok yorulacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi doğum gününü görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum günü pastası yemek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında birine doğum günü hediyesi almak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin doğum gününü kutlamak sonucun kişi için hayırlı olacağına, hatalı yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir