AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantanın içinde yılan görmek

Kahve falında çantanın içinde yılan görmek

Kahve falında çantanın içinde yılan görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında çantanın içinde yılan gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Kahve falında çantanın içinde yılan görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çantanın içinde altın görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında çanta içinde para görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çanta içinde toka görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine inanılır.

Kahve falında çanta içinde altın görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çanta içinde bebek görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çanta içinde para görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Kahve falında çantanın içinde su görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir