AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantanın içinde su görmek

Kahve falında çantanın içinde su görmek

Kahve falında çantanın içinde su görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, tartışmaların sona ereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çantanın içinde su gördüyseniz:

  • Belli konularda sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında çantanın içinde su görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında çanta içinde kağıt para görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantanın içinde altın görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çanta içinde para görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çanta içinde toka görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çanta içinde bebek görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet eder.

Kahve falında çantanın içinde yılan görmek özel hayatında sessizleşeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanta içinde para görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir