AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta içinde para görmek

Kahve falında çanta içinde para görmek

Kahve falında çanta içinde para görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, muradın olacağına, asla yüksünmeyeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında çanta içinde para gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında çanta içinde para görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret eder.

Kahve falında çanta içinde kağıt para görmek onlara doyasıya sarılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çanta içinde para görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta içinde toka görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta içinde bebek görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında çantanın içinde su görmek zorlukların baş göstereceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında çantanın içinde yılan görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta içinde altın görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir