AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan aramak

Kahve falında yılan aramak

Kahve falında yılan aramak maddi yükümlülüklerinin artacağına, zinde kalacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında yılan aramak gördüyseniz:

  • Görüşmeler artıyor.

Kahve falında evde yılan aramak art niyetli kimselere rastlayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalettir.

Kahve falında yılan aramak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında gideceği yeri aramak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabını aramak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kimlik aramak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında doktor aramak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Kahve falında yer aramak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında akrabayı bir arada görmek kafa dağıtacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir