AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantada altın görmek

Kahve falında çantada altın görmek

Kahve falında çantada altın görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çantada altın gördüyseniz:

  • Aktif olmanız gerekiyor.

Kahve falında altın dolu çanta bulmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çantada altın bilezik görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çanta altın görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çantaya altın koymak dualarından hayır görmeyeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çanta içinde altın görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında altın çanta görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında çantanın içinde altın görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çanta dolusu altın görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir