AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta ve elbise görmek

Kahve falında çanta ve elbise görmek

Kahve falında çanta ve elbise görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında çanta ve elbise gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çanta ve elbise görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında çantada elbise görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sırt çantası satın almak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında çanta satmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kol çanta görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol çantasını unutmak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çantada kedi görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çanta kaybettiğini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir