AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı siyah balık görmek

Kahve falında canlı siyah balık görmek

Kahve falında canlı siyah balık görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, her zaman çok mutlu olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet eder.

Kahve falında canlı siyah balık gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında canlı siyah balık görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tezgahta canlı balık görmek saygınlığının da artacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına inanılır.

Kahve falında büyük ve canlı balık görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, tövbe etmeden vefata yorulur.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak itibar edineceğine, sürekli ağlamaklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı renkli balık görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda canlı balık görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalettir.

Kahve falında sudan çıkmış canlı balık görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir