AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı birinin mezarını görmek

Kahve falında canlı birinin mezarını görmek

Kahve falında canlı birinin mezarını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, elinin darlaşacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret eder.

Kahve falında canlı birinin mezarını gördüyseniz:

  • Bazı konularda diplomatik davrandığınızdan veya politik konuşmalar, sunumlar ya da açıklamalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

Kahve falında mezara canlı girmek hayırlı yollara gireceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara girmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı mezara koymak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarda canlı bebek görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, bir anda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı birinin mezarını görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir