AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ameliyat olmuş görmek

Kahve falında kendini ameliyat olmuş görmek

Kahve falında kendini ameliyat olmuş görmek başarısızlığa düşeceğine, sosyal konumunun değişeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, para biriktirebileceğine, kara kara düşüneceğine işarettir.

Kahve falında kendini ameliyat olmuş gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, yatırımlarınızı veya ailenizle ilgili endişelerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında rahim ameliyatı olduğunu görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birini ameliyat etmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaktan ameliyat olmak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kalbinden ameliyat olmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakınının ameliyat olduğunu görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin ameliyat olduğunu görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mideden ameliyat olmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine delalettir.

Kahve falında ameliyata gittiğini görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir