AnaSayfa / Genel / Kahve falında canının aldığını görmek

Kahve falında canının aldığını görmek

Kahve falında canının aldığını görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalettir.

Kahve falında canının aldığını gördüyseniz:

  • Yetenekli kişilerle bir araya gelerek uyumlu bir takım çalışması ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında canının aldığını görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında azrailin canını aldığını görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işarettir.

Kahve falında azrailin canımı aldığını görmek kişinin her daim iyi anılacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında azrailin birinin canını aldığını görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında azrailin kendi canını aldığını görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında azrailin can aldığını görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Kahve falında birinin canını kurtarmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kuşun canlandığını görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir