AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrailin can aldığını görmek

Kahve falında azrailin can aldığını görmek

Kahve falında azrailin can aldığını görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında azrailin can aldığını gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında azrailin canını aldığını görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canının aldığını görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalet eder.

Kahve falında azrailin can aldığını görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında azrailin kendi canını aldığını görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Kahve falında azrailin birinin canını aldığını görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında azrailin canımı aldığını görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında helva canı istemek yokluk nedir bilmeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden canta almak gönlünce bir yaşam süreceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir