AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kuşun canlandığını görmek

Kahve falında ölmüş kuşun canlandığını görmek

Kahve falında ölmüş kuşun canlandığını görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kuşun canlandığını gördüyseniz:

  • Belli bir işlemi ya da muameleyi yapılandırmayı sağlayacak bir görüşünüz varsa açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında ölü kuşu canlandırmak böylece işlerini yoluna sokacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kuşun canlandığını görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölen balığı canlandırmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi can çekişirken görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen insanın canlandığını görmek inancından ödün vereceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlanırken görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının can çekiştiğini görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını can çekişirken görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir