AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yiyen canavar görmek

Kahve falında insan yiyen canavar görmek

Kahve falında insan yiyen canavar görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında insan yiyen canavar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında insan yiyen canavar görmek ticaretin büyüyeceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında insan kılığında canavar görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canavar tarafından kovalanmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, en yüksek makamlara oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi canavar görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Kahve falında deniz canavarı görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan canavar görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulur.

Kahve falında canavar kovalamak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı canavar görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir