AnaSayfa / Genel / Kahve falında can çekişmek

Kahve falında can çekişmek

Kahve falında can çekişmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında can çekişmek gördüyseniz:

  • Sakin kalıp çözüme odaklanmalısınız.

Kahve falında can çekişmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında domuzla çekişmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ağız tadından olacağına alamet eder.

Kahve falında azrailin canını almaya geldiğini görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kötü durumlara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında azrailin canını aldığını görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin can çekiştiğini görmek eşi tarafından yüceltileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında can kurtardığını görmek kısmetli bir kişi olunacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün canlanmasını görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyi canlanmış görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir