AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrailin canını almaya geldiğini görmek

Kahve falında azrailin canını almaya geldiğini görmek

Kahve falında azrailin canını almaya geldiğini görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yeni işlere girişileceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında azrailin canını almaya geldiğini gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Kahve falında azrailin can almaya geldiğini görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işaret eder.

Kahve falında azrailin canını almaya geldiğini görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet eder.

Kahve falında azrail can alırken görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında azraili canımı alırken görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında azrail canını alırken görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnından kan geldiğini görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin almaya gelmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş insanın canlandığını görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir