AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamuru suyla temizlemek

Kahve falında çamuru suyla temizlemek

Kahve falında çamuru suyla temizlemek bir daha kopmayacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, borçlarının çoğalacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çamuru suyla temizlemek gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında çamuru suyla temizlemek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu suyu temizlemek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur temizlemek elindekileri de alıp götüreceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye tabir olunur.

Kahve falında çamurdan temizlemek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kazancının günden güne arttıracağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu yeri temizlemek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının çamurunu temizlemek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıdan çamur temizlemek başarılarının artacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamuru temizlemek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir