AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yeri temizlemek

Kahve falında çamurlu yeri temizlemek

Kahve falında çamurlu yeri temizlemek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yeri temizlemek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında çamurlu yeri temizlemek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında evden çamur temizlemek makam sahibi olacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu ayakkabı temizlemek onlar sayesinde moral bulacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı çamurunu temizlemek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağındaki çamuru temizlemek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurdan temizlemek işlerine yeni işler katacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıdan çamur temizlemek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu ayakkabıyı temizlemek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, yönetici makamına oturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir