AnaSayfa / Genel / Kahve falında yol yürümek

Kahve falında yol yürümek

Kahve falında yol yürümek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, işbirliği içinde olacağına, yıkılacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına rivayet eder.

Kahve falında yol yürümek gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik cömertlikleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında uzun bir yol yürümek evde dinlenmek zorunda olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı yollarda yürümek geçim sıkıntısının olmayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yol yürümek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak yol yürümek hastalıklarının azalacağına, saygın bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık yollarda yürümek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında gece yol yürümek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında çok uzun yol yürümek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yol yürümek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir