AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu insan görmek

Kahve falında çamurlu insan görmek

Kahve falında çamurlu insan görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu insan gördüyseniz:

  • Mevcut bir soruna bir çözümünüz varsa arka planda kalmamalı veya uygulamaktan korkmamalısınız.

Kahve falında çamurlu insan görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurdan insan kurtarmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurdan insan görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde yılan görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini çamurdan kurtarmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kalbini kıracağına yorulur.

Kahve falında çamurun içinde kalmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında çamurla yıkanmak toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çamur üzerinde yürümek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir