AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur üzerinde yürümek

Kahve falında çamur üzerinde yürümek

Kahve falında çamur üzerinde yürümek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında çamur üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerin ya da beklenmedik haberlerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında yağmurda çamurda yürümek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine yorulur.

Kahve falında çamurun içinde yürümek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurda yalın ayak yürümek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu yolda yürüdüğünü görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çamurda yürümek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çamurda yürümek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurda yürüdüğünü görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir