AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın para topladığını görmek

Kahve falında altın para topladığını görmek

Kahve falında altın para topladığını görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, büyük başarılar elde edeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, borcunun çok olacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın para topladığını gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Kahve falında para ve altın toplamak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve para toplamak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet eder.

Kahve falında altın para toplamak her çalışması ile büyük ses getireceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında yerden altın para toplamak helal lokmalar yiyeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın para topladığını görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden metal para toplamak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para bulup toplamak yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan para toplamak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir