AnaSayfa / Genel / Kahve falında para ve altın toplamak

Kahve falında para ve altın toplamak

Kahve falında para ve altın toplamak çok üzüleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, huzurun bozulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para ve altın toplamak gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Kahve falında para ve altın toplamak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, artık daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Kahve falında altın para topladığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Kahve falında altın para toplamak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında altın ve para toplamak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında yerden altın para toplamak Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, insanların hayır dualarını alacağına inanılır.

Kahve falında dereden para toplamak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında denizde para toplamak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para toplamak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir