AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu bir yer görmek

Kahve falında çamurlu bir yer görmek

Kahve falında çamurlu bir yer görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu bir yer gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Kahve falında çamurlu bir yer görmek nimetin ve kazancın artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yeri çamur görmek ekmeğin kesileceğine, doğru yolu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu yeri yıkamak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında yerleri çamur görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu yeri temizlemek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu yer görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, bir organizasyona katılacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu yere düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yerleri çamurlu görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir