AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan çıkarmak

Kahve falında çamurdan çıkarmak

Kahve falında çamurdan çıkarmak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, onlar sayesinde kalkınacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurdan çıkarmak gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Kahve falında çamurdan çıkarmak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurdan bebek çıkarmak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı çamurdan çıkarmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurdan bozuk para çıkarmak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kızı olanların da gelin edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurdan altın çıkarmak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurdan balık çıkarmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu yolda yürüdüğünü görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir