AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bisiklet görmek

Kahve falında kırık bisiklet görmek

Kahve falında kırık bisiklet görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, gergin olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalettir.

Kahve falında kırık bisiklet gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Kahve falında kırık bisiklet görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, işlerin yolundan çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bisiklet görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında büyük bisiklet sürmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada bisiklete binmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalettir.

Kahve falında yeni bisiklet görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bisiklet kaybetmek iş hayatında kendi işini kuracağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına yorulur.

Kahve falında bisikletle gezdiğini görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletin kırıldığını görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir