AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yolda bisiklete binmek

Kahve falında çamurlu yolda bisiklete binmek

Kahve falında çamurlu yolda bisiklete binmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yolculuğa, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklete binmek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklete binmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklet görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklet sürmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda bisiklet sürmek kalbinin küt küt edeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalet eder.

Kahve falında yolda bisiklet görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurda bisiklet sürmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurda bisiklet görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklete ters binmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir