AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur yolda yürümek

Kahve falında çamur yolda yürümek

Kahve falında çamur yolda yürümek huzurunu kaybedeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, işe ve aşa kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında çamur yolda yürümek gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işaret eder.

Kahve falında çamur yolda yürümek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu yoldan yürümek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu yolda yürüdüğünü görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, günden güne kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu yolda yürümek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu yoldan geçmek layık olduklarına sahip olacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla çamurlu yolda gitmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu yolda koşmak hedefine çok kolay ulaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir