AnaSayfa / Genel / Kahve falında camlı oda görmek

Kahve falında camlı oda görmek

Kahve falında camlı oda görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camlı oda gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Kahve falında camlı oda görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına alamet eder.

Kahve falında cam oda görmek yeni bir işe gireceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık odadan çıkmak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öğretmenler odası görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odayı suyla yıkamak aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında renkli odalar görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına inanılır.

Kahve falında oda dolusu elbise görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odada su görmek neşesinin de yerine geleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir