AnaSayfa / Genel / Kahve falında camız sağmak

Kahve falında camız sağmak

Kahve falında camız sağmak sıkılacağı bir haber almaya, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında camız sağmak gördüyseniz:

  • Yersiz endişelerden kurtulmanızda fayda var.

Kahve falında camız sağmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında camız sürüsü görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalettir.

Kahve falında camız kesmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret eder.

Kahve falında camız sütü görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camız kovalamak zengin bir hayat sürüleceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında inek ve camız görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında camız görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında camız yavrusu görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir