AnaSayfa / Genel / Kahve falında camız kesmek

Kahve falında camız kesmek

Kahve falında camız kesmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camız kesmek gördüyseniz:

  • Evde yaşanan sorunların ya da yaşadığınız yerdeki bir problem tekrar tanımlanabilir.

Kahve falında camız kesmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Kahve falında camız yavrusu görmek her zaman şükür içinde olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek ve camız görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret eder.

Kahve falında camız sürüsü görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında camız sütü görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında camız görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camız sağmak iç dünyasının zenginleşeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camız kovalamak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir