AnaSayfa / Genel / Kahve falında camız kovalamak

Kahve falında camız kovalamak

Kahve falında camız kovalamak hasta ise şifa bulacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camız kovalamak gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, kurumsal, sağlıkla veya parayla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir, lüzumlu hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında camız kovalamak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında camız kovaladığını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında camız sağmak kafasının boşalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında camız yavrusu görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında inek ve camız görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında camız kesmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında camız sütü görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine inanılır.

Kahve falında camız görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir