AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye sadaka vermek

Kahve falında camiye sadaka vermek

Kahve falında camiye sadaka vermek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hakkıyla kazanca, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye sadaka vermek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Kahve falında camiye sadaka vermek bereketli bir döneme girileceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sadaka verdiğini görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında birine sadaka vermek sinirlerinin yıpranacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden sadaka almak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sadaka almak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para sadaka vermek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına inanılır.

Kahve falında dilenciye sadaka vermemek onlar için çabalayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadaka para almak yeniden can bulacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir