AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadaka almak

Kahve falında sadaka almak

Kahve falında sadaka almak yarınlara bakacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında sadaka almak gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Kahve falında çocuğa sadaka vermek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında camiye sadaka vermek gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölüye sadaka vermek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sadaka aldığını görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadaka kutusu görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında birine sadaka vermek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadaka almak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sadaka vermek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir