AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden sadaka almak

Kahve falında birinden sadaka almak

Kahve falında birinden sadaka almak galibiyetlerinin de çoğalacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, ticaret ehli kişi olacağına işarettir.

Kahve falında birinden sadaka almak gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Kahve falında ekmek sadaka vermek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalettir.

Kahve falında ölüye sadaka vermek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, yanlış kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiye sadaka vermek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sadaka para almak kız çocuğunun olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında sadaka vermek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında dilenciye sadaka vermek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sadaka aldığını görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalettir.

Kahve falında camide sadaka vermek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir