AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin uçtuğunu görmek

Kahve falında caminin uçtuğunu görmek

Kahve falında caminin uçtuğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Aslında ne kadar dikkatli olursanız olun sıkıntı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında uçan cami görmek hayıflanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin uçtuğunu görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uçan köpek görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında havada uçan kuşlar görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin uçtuğunu görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan kuran görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne balon uçurmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında insanların uçtuğunu görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir