AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin içinde ev görmek

Kahve falında caminin içinde ev görmek

Kahve falında caminin içinde ev görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, maddi açıdan ferahlamaya, yol göstereceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin içinde ev gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Kahve falında cami içinde ev görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, de rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde ev görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami içinde para görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında cami içinde namaz kılmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde görmek malından ve parasından olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında camii içinde abdest almak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere alamet etmektedir.

Kahve falında cami içinde oturmak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami içinden geçmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir