AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin dışında namaz kılmak

Kahve falında caminin dışında namaz kılmak

Kahve falında caminin dışında namaz kılmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin dışında namaz kılmak gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında caminin dışında namaz kılmak çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında cami dışında namaz kılmak güzel günlerle tanışılacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami bahçesinde namaz kılmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, malında zulüm meydana gelmesine rivayet eder.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında cami namaz kılmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye gidip namaz kıldığını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiye gitmek namaz kılmak sıkıntılardan kurtulmaya, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılmak için cami aramak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir