AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye gidememek

Kahve falında camiye gidememek

Kahve falında camiye gidememek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sözlerinden çıkmayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, her şeyin yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında camiye gidememek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Kahve falında camiye gitmek ve namaz kılmak sevgi göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında camiye gidip namaz kıldığını görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, aile huzurunuzun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye namaza gitmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle camiye gitmek kadim dostlar edineceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye namaz kılmak için gitmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye gidip namaz kılmamak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında camiye gitmek namaz kılmamak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir