AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın levha görmek

Kahve falında altın levha görmek

Kahve falında altın levha görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ticarete adım atacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, dertlerinin günden güne artacağına, malından ve parasından olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın levha gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında altın levha görmek iyi hissedileceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında trafik levhası görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vergi levhası görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında sac levha görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kacırmak zor ve kötü günlerin geleceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Kahve falında boynuna altın görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Kahve falında altın ve yüzük görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet eder.

Kahve falında kamyon dolusu altın görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir