AnaSayfa / Genel / Kahve falında vergi levhası görmek

Kahve falında vergi levhası görmek

Kahve falında vergi levhası görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vergi levhası gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamanızı engelleyebilir.

Kahve falında vergi levhası görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın levha görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sac levha görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında trafik levhası görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vergi memuru görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vergi dairesi görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kötü haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında vergi görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vergi vermek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir