AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden kaçmak

Kahve falında camiden kaçmak

Kahve falında camiden kaçmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, kötü günlerin geride kalacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında camiden kaçmak gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik sizi olumlu yönde teşvik edebilir.

Kahve falında camiden kaçmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında sabah namazını camide kılmak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Kahve falında camide el öpmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide fatiha okumak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında camide mevlit dinlemek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide bebek görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide öğle namazı kıldığını görmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Kahve falında camide tırnak kesmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir