AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide fatiha okumak

Kahve falında camide fatiha okumak

Kahve falında camide fatiha okumak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide fatiha okumak gördüyseniz:

  • Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında camide fatiha okumak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbede fatiha okumak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazede fatiha okumak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında el fatiha okumak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine fatiha okumak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda fatiha okuduğunu görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığa fatiha okumak her geçen gün sorunların artacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında korkup fatiha okumak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir